TERVETULOA 22 NELIÖN ASUNTOONI

14.39

Opiskelijaystävällisten yksiöiden tilanne Turussa ei ole maailman paras, varsinkaan sellaiselle, jolla on aika korkeat kriteerit, mutta kuitenkin vain opiskelijan hyvin (hyvin, hyvin, hyvin) rajallinen lompakko. Jouduinkin etsimään aika pitkään asuntoa, joka tuntui mulle sopivalta niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Varsinkin, kun olin tottunut asumaan 38 neliön uusitussa keskusta-asunnossa 500€:n hintaan. Kumma juttu, ettei samanlaista lukaalia löytynytkään heti. 

10 13 12

Olin jo itse asiassa hyväksymässä jotain aivan ihastuttavaa muovimattokämppää, jossa olisi mun lisäksi hengaillut joku toinenkin. Luojan kiitos sain tämän kämpän aivan tuurilla sinä samana päivänä! Asuntoni sijaitsee siis aika lailla Turun keskustassa ja on täysin uusittu pari vuotta sitten. Vuokraa maksan 490 €, johon sisältyy myös netti. Tämä oli siis yksi niistä älyttömän onnekkaista sattumuksista, joita ei oikein käsitä itsekään.

14 15

Ihan hirveästi täällä ei ole näytettävää, koska a) tämä on tosiaan 22:n neliön suuruinen b) olin 3 kuukautta ilman palkkatuloja. Olen kuitenkin viihtynyt täällä, eikä tuo kokokaan tunnu oikeastaan liian pieneltä, vaikka aluksi pelkäsinkin tulevani mökkihöperöksi. Tämä on ihan hyvä väliaika-asunto, vaikka seinänaapureina onkin niin äänekästä porukkaa, että olen muutaman kerran meinannut ottaa seiniä luudalla hakkaavan mammelin roolin. Illalla tapellaan ja aamulla sovitaan - eikö nämä ihmiset koskaan nuku?! 

Joka tapauksessa, ajattelin, että olisi kiva näyttää teille tällainen sneak peak tästä asunnosta. Mitäs tykkäsitte? 

You Might Also Like

25 kommenttia

 1. On kiva kämppä! Mistä toi kattolamppu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tä oli kyllä jackpot :) Lamppu on etukäteisperintöä mummoltani, joka on muistaakseni ostanut sen huutokaupasta!

   Poista
 2. Iiiiihana asunto! Sulla on kiva sisustusmaku, ehottomasti kiinnostaa sisustusjutut jatkossakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tä oli kyllä löytö!! Hah oi kiitos, omasta mielestä vielä vähän toi tyyli hakusessa, mutta pikku hiljaa :) sisustusjuttuja siis tulossa!

   Poista
 3. Mitä kautta löysit ton asunnon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tori.fi:stä bongasin :)! Huomasin, että siellä on aika paljonkin edullisemmin asuntoja, kuin noilla itse asunnonvälityssivustoilla :)

   Poista
  2. Jee kiitos hyvä tietää! Ku itelläkin varmaan kesän aikana muutto turkuun :)

   Poista
  3. Uu tervetuloa!! Turku on kesäisin tosi ihana paikka asua :)

   Poista
 4. Vauuu ihanam näköstä sulla siellä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, täällä pienessä kotiluukussa on kyllä ihana olla :)

   Poista
 5. Vau!! Sulla on käynyt kyllä hyvä tuuri, kun noin söpön kämpän oot napannut itsellesi ja vieläpä kohtuullisella vuokralla! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tä oli kyllä juuri niin onnekas tapaus, kun voi kuvitella :D Muahan ei oltu edes kutsuttu alkuperäiseen näyttöön vaan pääsin sinne peruutuspaikalla :D Eli aika onni kyllä!

   Poista
 6. Voi miten ihanan näköinen kämppä! Sulla on käynyt todella hyvä tuuri, nimittäin toi on ihan mielettömän kiva ja tyylikäs asunto :-) Pienihän se on, mutta oot itsekin niin kovin pieni neitokainen, että hyvin mahdut siellä elämään, hehs! Ja ota tämä ehdottomasti kohteliaisuutena :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, otan ehdottomasti kohteliaisuutena hah :D Tämä oli kyllä ihan lottovoitto, koska viimeistely on kyllä ihan huippuluokkaa! Ihana asua asunnossa, joka tuntuu ylelliseltä :) Hassua muuten, miten me ei koskaan törmätä tässä pienessä kaupungissa, täytyy alkaa bongailemaan erikseen :D

   Poista
  2. Onhan se aika hassua joo! Yleensä sitä pruukaa näkemään, ehkä jopa liikaakin, joitain vanhoja tuttuja tai opiskelukavereita, kun keskustassa pyörii :D Mut pari vuotta sitten törmättiin Ruississa ja juteltiinkin vähän jotain! Se oli aikamoista, että siellä törmäsi johonkuhun tuttuun...

   Poista
  3. Joo aina törmää vaan samoihin naamoihin :D Sen mä muistankin!! Ehkä uudestaan sitten tämän kesän Ruississa :D

   Poista
 7. Viihtyisältä vaikuttaa :) Tosiaan muovimatot ja kaapinovet jostain 30 vuoden takaa olisi just se, mitä asunnolta ei hae. Itsekin muutin nykyiseen omistuskämppään juuri saneeratusta asunnosta mniin oli hieman korkealla kriteerit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi viihtyisä, hyvät puitteet tekee paljon :) Voin kuvitella, että oot kiinnittänyt kyllä kaikkeen tosi tarkasti huomiota ;D Koskaan ei halua vaihtaa alaspäin ;)

   Poista
 8. Tosi kivan näköistä :) oot onnistunut saamaan pienenkin kämpän todella toimivalta! :) Näyttää kuvissa paljon isommalta. Johtuu varmaan kun on niin vaalea värimaailma eikä joka neliöö oo tupattu ihan täyteen kaikkea :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä (heh, munkki)!! Kiitos, mieli tosin tekisi mieli tuupata tuonne jos ja vaikka mitä, mutta yritän pitää nyt vielä kohtuuden :D Tuossa on tosin myös ihan huippuhyvä pohjaratkaisu, minkä takia se ei tunnukaan miltään Harry Potter luutakomerolta :D

   Poista
 9. Aivan ihanan näköstä! Kyllä saa joo pienen hetken odotella monesti niitä hyviä asuntoja, mutta onneksi tuo tuli vastaan ja sait sen vielä >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin älyttömän hyvässä kunnossa! Tosi piinaavaa tuo asunnonmetsästys, kun täytyy aina odottaa niin pitkään ja elää epävarmuudessa :D

   Poista
 10. Ei vitsi kuinka kiva kämppä sulla! Ja tuo hinta ja vielä lähes turun keskustassa! Meikäläisellä neliöitä löytyy se 33 ja vuokra pikkusen kuumempi kun sulla (tähän nyt se apina joka pitää käsiään silmillä emjoi), pirun hyvän kämpän oot löytänyt tuohon hintaan, kunnossakaan ei mitään moittimista (rakastuin tohon ikkuna-ikkunanlauta patteri näkymään). Munkin asunto on tosin rempattu nyt syksyllä lattiasta kattoon, että täysin uuteen muutin silloin :´).
  Ja noi mölyävät ja riitelevät naapurit. - I know the feeling.

  Mut hei liityin lukijaksi! ;) tykkään superisti!

  VastaaPoista

LUKIJAT