VIDEO: LIFE UPDATE

15.22


youtube


Tsekatkaas, mitä mä tein! Sain eilen kommentin, että missä video, niin tässähän se. Ajattelin jatkaa eilisen postauksen linjaa vähän laajemmalla life updatella. Jouduin editoimaan tästä videosta yli 15 min pois ja lopputulos onkin taas jotain liikaa ediä juoneen Jonnen ja keskittymishäiriöisen marsun väliltä. Antakaa armoa! 

Jos tulee jotain videoideoita, mitä haluaisitte mun toteuttavan niin laittakaa ihmeessä tulemaan. Ajattelin ainakin torstaina kuvata oikein vlogin - ohhoh. 

You Might Also Like

26 kommenttia

 1. Jee parasta ja lisää videoita! :) ps. voin alkaa sun pieruhousu Netflix-poikakaveriks koska vaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti lisää videoita, nää on ihan lemppareita! :-) miten ois esim joku haastevideo, semmoseenhan löytyy ainaki youtubesta vinkkejä? :-) tai sit vaan näitä höpöttelyvideoita! Tai myday karusta arjesta ja yrityksestä kirjottaa opparia? ;-D luultavasti siitäki saisit tylsän sijaan hauskan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina niin ihanaa, kun näistä tykätään! Siis haluisin ihan älyttömästi tehdä jonkun haasteen, mutta siihen täytyy vaan nakittaa joku kaveri viereen :D Toi karun arjen myday ois hyvä hhahaahh istuisin sängyllä ja tuijottaisin seinää ;D Nyt mä oikeestaan innostuin tästä ajatuksesta hmm ;)

   Poista
 3. Musta ois ihanaa jos tekisit videon siitä kun olit vaihdossa ja ylipäätänsä opiskeluista.. mulla ois tarkotus lähtee samaan kouluun niin ois ihana kuulla sun kokemuksista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei tä olikin itse asiassa jo tulossa! Veikkaan, että teen tähän väliin yhden myday:n ja sitten kuvaan sen vaihtovideon :) Tulossa siis on :)

   Poista
 4. En uskalla yleensä kattoo bloggaajien tekemii videoi koska mul tulee semmone myötähäpeän tunne jos ei ne osaa olla sillai luontevasti kameran edes et sit vaan peitän silmät ja korvat koko videon ajaks mut sun kaa se ei kyl oo ongelma :Dd Se on nii hauskaa ku heität omaa läppää iha rennosti ja höpötät vaa *tyttöemoji joka pitää toista kättä sivulla* Pointti oli siis että mieluusti näkisin lisää videoita täällä ^^ Jaaaa tee vaiks video mis kerrot sun ruokavaliost ku mun mielest oot joskus sanonu et oot kasvissyöjä tai sit just joku Q&A video ellet oo jo tehny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA, mikä kohteliaisuus *suu auki kädet poskilla hymiö* ;D Näitten tekeminen on mun mielestä aika kivaa, niin mahtava kuulla, ettei tule sellaista gringe -fiilistä :D Ruokavaliosta voisinkin tehdä, se on vaan monille vähän arka aihe kuultavaksi :S Taidan tehdä sellaisen joka tapauksessa ;) Kiitos hei ideoista ja kommentista!

   Poista
 5. Video sulta!! 😍😍😍 Tunnin pääst ku pääsen töistä ni tien mitä teen ekana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi "😍😍😍" takasin sulle päin! Aah vitsi näistä teidän kommenteista tulee mahtava fiilis <3

   Poista
 6. Hahaa nää sun videot on kerta toisensa jälkeen yhtä mahtavia ;D Näistä saa aina sellasen kuvan sun luonteesta, että oot se tyyppi joka vetää usein kaikki jutut pikkusen liian överiksi ja sit nauraa ite yksin ainoana hirveessä hepulissa niille kakskyt minuuttia sen jälkeen ku muut on jo lopettanu - eli just siltä mitä mä ja mun läheiseimmät tyypit on! :D Eli toisinsanoen ihan mahtavalta ;) Ja postausehdotuksena mäki haluisin mielellään kuulla lisää jotain vaihtomuisteloita, oon ite nyt vaihdossa Saksassa joten ois mulle itelle ajankohtanen aihe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon just se tyyppi :DDDD Onneks meitä mahtuu maailmaan enemmänkin, niin en vaikuta ihan sekopäältä :D Mun oli itse asiassa pakko leikata tuolta vielä osa levottomuuksista pois, ettei homma menis ihan yli ja ympäri, mutta ihan huikeeta, jos tä viihdytti! Vaihtovideo on siis ehdottomasti tulossa! Ei vitsi, olipas kiva kommentti 😍

   Poista
 7. Nää sun videot on aina niin hyviä kun sulle toi ihan perushöpöttely on niin luontevaa ja hauskaa :D ehdottomasti lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tulee vaan niiiiiiiin hyvälle mielelle :D Suukiitokset ja laitan lisää videoita tulemaan!!

   Poista
 8. HAHA paras videopostaus. Nyt unohdat sen opparin ja rupeet täyspäiväseks vloggaajaks vai mitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUIKEETA (, että oot tota mieltä)!! Hei tossa on todellakin ideaa :D Menee sit sun piikkiin kun opparin valmistuminen "vähän" lykkääntyy ;)

   Poista
 9. Jäi nyt häiritsee toi opparin aihe XD
  Olet ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Aihe on tarinallistettujen videoiden vaikuttavuus! Toivottavasti helpotti ;) Säkin olet ihana <3

   Poista
 10. Lisäälisäälisää! Oot niin hauska, en kestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomenna kuvaamassa toisen videon!!! Ei vitsi innostun tästä vielä ihan liikaa :D

   Poista
 11. Siis voi että mikä ihana video :D♥ just tällästä päivänpiristettä mä just kaipasin, vaikutat kyllä nii ihanalta tytsyltä :) go girl, lisää videoita vaa tuleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos ♥ Ihanaa, jos on uponnut ja piristänytkin vielä, niin huippua :) Lisää on tulossa!

   Poista
 12. Ihana video! Oot ihan supernättinä! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset!! Itse tuntuu niin ns. rumalta kameran edessä mut ihan hölmö ajatustapa sekin :D

   Poista
 13. Eikä oot sika sulonen! Nauroin sikana! Aivan ihana video <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että tästä tuli edes sulle suloisuus mieleen :D Kiitos miljoonasti <3

   Poista

LUKIJAT