HAUSSA: MUUTOKSIA ELÄMÄÄN

15.38

tillburg7 tillburg4 tillburg2 tillburg5 tillburg

tillburg6
tillburg8
tillburg3

Hei pullamussukkani! Ulkona on harmaampaa kuin lonkerotölkin sisällä, joten ajattelin tulla muistelemaan teidän kanssa mun Hollannin reissuani näiden kuvien välityksellä. Syksy on mennyt jotenkin hurjan nopeasti ihan vain kotona istuskellessa ja pikku hiljaa alkaa olemaan sellainen fiilis, että kaipaa muutosta elämään. Siis ihan oikeaa muutosta, ei vain sitä, että hakee lähi-Siwasta karkkipussin sänkykaveriksi. 

Olen sellainen ihminen, ketä saa elämästä parhaiten irti, kun olen jonkinlaisessa vakkariduunissa. Hyi, kun kuulostikin kamalalta ja vieraalta, mutta näin se kai vaan on. Nyt, kun päivien sisältö koostuu vain opparin kirjoittamisesta, ja sen kirjoittamatta jättämisestä, on vaikea saada aikaiseksi tehdä mitään kivaakaan. Arkipäiväinen työ, ja sen tuoma rytmi elämään, antaa myös paljon enemmän arvoa niille vapaahetkille, jolloin niistä osaa myös nauttia ihan toisella tavalla. Tällä hetkellä taas saatan viettää päivänkin vain makaillen ja syöden, sitä sen kummemmin miettimättä. En tiedä saanko tätä ongelmaa nyt kuvailtua ihan oikein, mutta kaipaan ihan oikeita aikuisen työpäiviä ja niiden vastapainoksi viikonloppuja. Puhumattakaan kunnon palkasta... Anyone with me? 

Oppari mun olisi tarkoitus saada valmiiksi helmikuuhun mennessä. Mutta entäs sen jälkeen? Turku ei oikeastaan enää houkuttele jäämään, vaan kaipaan jo muutosta elämääni. Jotain muuta, kuin paikallaan seisomista. Helsinki houkuttelisi tavallaan, mutta kurkin jo salaa hieman ulkomaidenkin työtarjontaa. Nyt täytyisi vaan sitten enää hakea. Nämä on sellaisia ongelmia, jotka varmasti ratkeavat ajallaan. Samalla paino niiden ratkaisemisesta on täysin omilla hartioilla. On tämä aikuisuus vaan aikamoista. 

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Heippa! Mua kiinnostaisi kuulla enemmänkin sun opparista. Olisko mahdollista että jossain vaiheessa laittaisit siitä ja sen kirjoittamisesta jonkun pienen tekstinpätkän tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Voin ehdottomasti kirjoittaa opparista lisää, mutta ehkä sitten kun saan homman vielä vähän vahvemmin aluilleen :) Eli toivottavasti mahdollisimman pian :)

   Poista
 2. Kun mietit että minneppäin jatkat seuraavaksi, valitsetko tai mietitkö paikkoja sen mukaan missä sulla on tuttuja vai haluaisitko hypätä kokonaan uusiin kuvioihin? :) Kiinnostaa tietää koska itsellänikin on pian samanlaisia asioita mietittävänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse asiassa pohtinut tätä aika paljon itsekin. Täysin tuntemattomaan hyppääminen pelottaa aika paljon tässä vaiheessa, mikä on tietty ihan hyväkin juttu. Veikkaan kuitenkin, että päädyn johonkin, missä mulla on jo kavereita, koska niillä paikoilla on myös duunillisesti eniten tarjottavaa mulle. Jännä sinänsä :D Tsemppiä hei pohdintaan!

   Poista
 3. Oon samaa mieltä, että ihan oikeat, kunnon aikuisten työpäivät ovat ihan mahtavia juuri siitä syystä, ettei sitten jää turhaan kotiin makailemaan, vaan saa jotain aikaiseksi. Itse oon myös töissä tuuraamassa aina vain, kun mua sinne pyydetään, mutta kunnon työt inspiroisivat enemmän ja tietenkin se kunnon palkka... Mutta toisaalta, me eletään vain kerran niin väliäkö tuolla! Mä lähden helmikuussa toiselle puolelle maailmaa (nyt viimeinkin Japaniin, jes!) ja saa nähdä, mitä sen jälkeen tapahtuu :-)

  ... vaikka väkisinkin sitä miettii kaikkea; töitä, opintoja (joita ei ole heh), muutoksia sun muita juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA Japaniin 😍 Ei vitsi, miten huikeeta!

   Joo siis, allekirjoitan kaiken, mitä sanoit. Itse, kun nauttii kuitenkin kunnon päivärytmistä, ja sen tuomista eduista, niin odotan kyllä innolla uran alkamista. Nä on niin kakspiippuisia juttuja kääks. Mut hei ei vitsi oon innoissani sun puolesta. Nauti Japanista!

   Poista
 4. Pystyin samaistumaan hyvin sun tekstiin ainakin siltä osin, että olisin jo valmis jättämään opiskelut taakseni ja siirtymään ns kunnon työelämään :D Tää opiskelijana olon köyhyyskin on sellasta, että ei kyllä tulisi ikävä xD Vaikka tavallaan hapottaakin ajatus siitä, että olisi niitä jatkuvia 8-16 päiviä, koska opiskellessa elämä kuitenkin jollain tasolla rennompaa, niin silti kyllä ottaisin sen mieluummin.. Tsemppiä sulle oppariin ja tuleviin päätöksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy yrittää muistaa nauttia tästä rentoudesta, koska työelämässä tätä ei sitten enää olekaan :D Toi raha on kyllä kanssa toinen tekijä - enää ei jaksaisi ihan miettiä, että ostaako nyt tämän kupin kahvia, kun 3€ on kuitenkin paljon rahaa... Tsemppiä hei sinnekin päin, eiköhän tä jossain vaiheessa helpota molemmille :D

   Poista

LUKIJAT