OPISKELIJABUDJETIN RED THAI CURRY

0.18

thairuoka thairuoka2

Hello my munchkins! Täällä on varmasti muutamia, jotka kohtaa arjessaan saman ongelman, kuin meikäläinen: haluaisi hyvää ja terveellistä ruokaa edullisesti. Itselläni on ollut paha tapa turvautua kotona puolieineksiin ja niihin surullisenkuuluisiin nuudeleihin, mutta viime aikoina olen löytänyt itseni yhä useammin lieden vierestä. Tämä johtunee kahdesta asiasta: 1) en käy enää päivisin lounaalla muualla 2) syön kotona lähinnä vegaanista ruokaa. Tämän takia onkin tullut viime aikoina testattua jos jonkinmoista sapuskaa ja ajattelin nyt jakaa teille niistä yhden, joka on taatusti helppo, halpa ja hyvä. 

Opiskelijabudjetin red thai curry

Tarvitset: 

porkkanaa 
vihannessekoitusta 
vihreitä papuja
chiliä 
punaista currytahnaa
kookosmaitoa
öljyä

Paista valitsemiasi vihanneksia (ja chiliä) runsaassa öljyssä, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Lisää currytahna ja paista sitä hetki pannulla kasvisten kanssa. Lisää kookosmaito. Anna porista hetken ja DONE. 

Maailman helpointa ja parasta safkaa. Lihansyöjät voivat luonnollisesti makunsa mukaan laittaa mukaan haluamansa eläimen perämystä, mutta itse tyydyn porkkanaan ja parsaan hah (älkää vetäkö hernettä nenään, se olisi hyvän herneen tuhlausta). 

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Vaikuttaa tosi hyvält! Innostun about kaikesta ruuasta misä on kookosmaitoa mukana :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tä on tosi hyvää 👌 mulla on vähän samat.. Siihen chiliä kylkeen ni jo maistuu 😂

   Poista
 2. heitätkö minkä verran tota currytahnaa messii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän, minkä merkin tahnasta kyse! Tota Santa Mariaa sai heittää puoli purkkia, että toi makua tölkilliseen kookosmaitoa, mutta muilta merkeiltä on vähempikin riittänyt :) Kannattaa vähän maistaa ja lisätä, jos siltä tuntuu :) Itse lisään kastikkeeseen myös vähän cayennepippuria tuomaan tulisuutta!

   Poista
 3. Voisitko kirjottaa postauksen siitä, miten oot päätyny suosimaan kasvisruokavaliota? Kiinnostais tosi paljon et minkälaiset syyt sulla on ruokavalion takana! :) kiitos mahtavasta blogista <3

  VastaaPoista

LUKIJAT