THAT'S JUST CHEESY

11.30

Yhteistyössä Indiedays ja Vaasan

1
3

Saatatte ehkä arvata, mistä tässä postauksessa on kyse. Jos joku nyt arvasi, että Sano se puurolla-kampanja, niin pls, just pls. Tosiaan, olen myös mukana Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä-kampanjassa, missä tarkoituksena on jakaa hieman rakkautta leivän muodossa. Tai ainakin minä halusin jakaa rakkautta, enkä tehnyt siis mustekalan musteella värjättyjä vihaleipiä hah. 

Valkkasin itselleni leiväksi Vaasanin Taika Herkku Kaura -leivän, sillä kaura on omasta mielestäni mahalle hieman ystävällisempi vaihtoehto, laktoosittomuudesta myös plussapisteet. Koska tässä terveysleivässä se pelastaakin kaiken... Leivästä voit lukea lisää täältä

Halusin tehdä tässä kamppiksessa jotain, mitä kukaan muu ei ollut vielä tehnyt. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Jos joku rakastaa leipää, niin se on Britt, yksi mun parhaista ystävistäni, joka myös sattuu asumaan milloin minkäkin rapakon takaa. Ei ole olemassa montaa asiaa, joka olisi Britille tärkeämpää, kuin hyvän grilled cheesen tekeminen. Joten päätin omistaa nämä leipäset "hänelle". Konkreettisestihan hän ei valitettavasti päässyt mutustamaan näitä, mutta hän sai, öhöm, silmänruokaa ja skypetetiin mun mutustaessa näitä. Ja ajatushan tässä olikin tärkein. Me molemmat rakastetaan hyvää ruokaa ja satunnaisesti myös toisiamme. Täytyy uusia tämä kamppis, kun taas nähdään ensi kesänä.

(Näissä grilled cheeseissä oli siis tosiaan tuorejuustoa, sulatejuustoa, avokadoa ja grillattuja luumutomaatteja, mums!)

2

Kampikseen kuuluu myös lukijakilpailu, jonka peuhaamisympäristönä toimii Instagram. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla omat leipäterveisensä /-fiiliksensä hashtagein #sanoseleivällä ja #jyväntaikaa ja tägäämällä @Vaasan_leipomot. Perjantaisin arvotaan kaksi voittajaa, jotka palkitaan eväskorein. Voittajille luvassa siis ilmaista sapuskaa!

Omasta mielestäni tämä on tosi kiva kamppis. Toisaalta, kaikki mihin liittyy ruoka on tosi kivaa. 

You Might Also Like

0 kommenttia

LUKIJAT