HITUSEN VILLIÄ

21.53

Yhteistyössä Instrumentarium

instrumentarium2 instrumentarium
Kuvat  Julian Schröpel,  Sanni Riihimäki

Kuten kymmenet bloggaajakolleganikinin (onko tämä sana vai ei?), kävin Indiedays Inspiration Dayssä piipahtamassa tyttöjen kanssa Instrumentariumin pisteellä. Pakko sanoa, että näitä kuvia katsoessa tulee vähän blogihömpötystä ikävä. Superkivoja tapahtumia nuo Indiedaysin järjestämät, propsit sinne päin! 

Käytiin siis tsekkailemassa tuolla vähän kesän aurinkolasi- ja silmälasitarjontaa Solarikselta ja pakko sanoa, että itse olen näidenkin asioiden suhteen vähän tylsä (öhöm siis perinteinen) tyyppi. Lasit on sellaiset, jotka kulkee lähestulkoon aina mukana, joten pidän malleista, jotka sopivat kaiken kanssa. Toisaalta samasta syystä olisi tietenkin hienoa omistaa jotkut villit plehat, jotka piristäisivät muuten perinteistä tyyliä. Lempparit aurinkolasivalikoimasta olivatkin kuitenkin lopulta perinteiset mustat arskat. 

Solariksen Fuzion Step into the world-silmälasimallisto olikin juuri oman perinteisen valintani vastakohta. Näen kuitenkin kirkkain silmin, miten esimerkiksi äitini valitsisi aivan varmasti nuo kaikista värikkäimmät ja kirjavimmat lasit ja olisi hyvinkin tyytyväinen. Ja ennen kuin nyt hyppäätte ikärasismikyltein mun naamalle, niin kyse on todellakin enemmän persoonallisuudesta, kuin iästä. Toiset vaan on villimpiä, kuin toiset! (Lol, äitini villiys rajoittuu tasan noihin laseihin just for the record)


PS. Tämän kamppiksen tiimoilta lukijat saavat etukoodilla FUZION -25 % alennuksen kaikista silmä- ja aurinkolaseista. Alennuksen saa kuiskailemalla tuon koodin kassalla oston yhteydessä! Palaillaan taas muiden juttujen kanssa heips. 

You Might Also Like

0 kommenttia

LUKIJAT