WORK WORK WORK WORK WORK

15.29

2 7 3 4pants KappAhl
blouse KappAhl 

Aiemmin oli puhe noista mun toimistoasuistani. Tässä on yksi erinomainen esimerkki siitä, mitä mä tykkään pitää päälläni töissä - hyvin mukavia ja löysiä vaatteita. 

Noh mutta, taidatte varmaan pohtia, mihin taas hävisin täältä blogista. Ratkaistaanpa kysymys arvoituksen avulla. Mitä tapahtuu tietokoneelle, jos sen päälle kaataa lasin vettä? Ai siis, mitä? Se ei toimi enää? Kyllä, juurikin näin. Hassun hauskaa kyllä, että netflix ja selain on toiminut kyllä melko moitteettomasti, mutta läppäri ei ole tunnistanut mitään siihen liitettyä laitetta, enkä ole siis saanut siirrettyä kuvia yms. kamerasta. Noh nyt se rupesi eilen sitten toimimaan ja tässä sitä nyt sitten ollaan! (Totuus on, että olisinhan mä voinut kiertää tämän ongelman ihan helpostikin, mutta laiska mikä laiska ha). 

Itse asiassa kuvasin my day-videonkin, mutta en saanut niitä videoita läppärille asti juurikin näistä tietoteknisistä syistä. Olisiko hassua julkaista se silti? Let me know!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jee, tekisi tosin mieli tehdä niitä englanniksi, mutta te tuskin tykkäisitte :S

   Poista
  2. Hyvin käy enkukskin :)

   Poista
  3. Ei vitsi innostuin tästä ihan sikana :D ihana kuulla, koska englanti antaisi mulle vähän lisämotivaatiota!! Pus!!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tuo asu näyttää juuri mukavan rennolta, mutta on samalla siisti ja sopii hyvin myös töihin :-)

  Seuraan sua Snapissa ja mua on harmittanut niin paljon, kun sulla on ollut epäonnea tietokoneiden kanssa :-( Toivottavasti sun läppäri alkaisi nyt jostain ihmeellisestä syystä toimia taas täydellisesti! Ja mikäli saat kaiken vain toimimaan niin olisihan se mukavaa vaihtelua katsoa sulta pientä videotakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Rentous on mun mielestä todella pop ;)

   Joo oon oikeasti turhautunut hyvin vahvasti, kun välillä käynnistyy ja välillä ei ja toisaalta joku asia toimii ja toisaalta ei, suakeli. Alan oikeastaan tosi mielelläni tekemään niitä nyt, kun mulla on toimiva ohjelma! Ihanaa, että seurailet täälläkin yhä :)

   Poista
 3. Huippu kiva ja toimiva asu töihin! :) Ihanat kuvat♥

  VastaaPoista
 4. Mikä sun snäppi on? Oot ihana Jasu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh todella mielenkiintoisesti: jasminsofi :D Säkin oot ihana <3

   Poista
 5. Ois ihanaa jos voisit tehä jonkulaisen inffo postauksen sun vaihdosta! Tulin innoissani lukee sun englantipostauksia tänne mut sitten muistin että poistit kaikki vanhat postaukset:D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damn it :D Voin hyvinkin tehdä! Se oli niin ihanaa aikaa, että siitä kirjoittaa mielellään :)

   Poista
 6. Videoita myös englanniksi jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Jos vaikka sais ihan lähipäivinä tehtyä :)

   Poista

LUKIJAT