STUGAN

12.13

Hyvää, ja sitäkin parempaa, huomenta! Voi luoja, miten hyvältä omassa sängyssä nukutut yöunet voikaan maistua. Kummasti osaa arvostaa tällaista enemmän, kun on ollut festaroimassa ja ties missä. Juhannus oli ja meni ja täytyy sanoa, että oli kyllä hauskin juhannus hetkeen (ainakin sitten viime juhannuksen). Lähdettiin siis isomman porukan kanssa asuntoautolla RMJ:hin ja koko reissu oli todella onnistunut. Tuolla myös kulminoitui se, miten typeriä humaltuneet ihmiset ovat - hulvatonta. Itsehän en koskaan siis juo alkoholipitoisia virvokkeita. Pakanoiden kutkutuksia.

mökki2 mökki mökki4 mökki5 mökki3
Mulle sattui tämän viikon vapaapäivät keskiviikolle ja torstaille ja päätin suhtkoht ex tempore pinkaista pinkaista mökille nauttimaan parhaasta seurasta - itsestäni. (Voi luoja näitä juttuja taas.) Tuolla kyllä sielu lepää, kun ympärillä on täysin hiljaista, aurinko paistaa, eikä tarvitse murehtia mistään. Hieman ehti tulla jo ikävä sosiaalista kanssakäymistä ja sovittiinkin kavereiden kanssa, että mennään heinäkuun lopulla mökkeilemään oikein porukalla. Ennustan, että silloin ei tarvitse nauttia tai kärsiä hiljaisuudesta. 

Kello näyttää jo puoltapäivää, enkä suihkua lukuunottamatta ole vieläkään saanut itseäni ylös. Saattaa johtua muutamasta eilen nautitusta kröhöm alkoholittomasta virvokkeesta. Eiköhän se tästä, kun saa vähän sapuskaa koneistoon! 

You Might Also Like

0 kommenttia

LUKIJAT