WELCOME TO THE JUNGLE

18.14

Vihreä3 Vihreä7 Vihreä8 Vihreä_double Vihreä5 Vihreä4

mekko KappAhl
kengät Birkenstock
takki Vanha raihnainen Seppälä-löytö

Taitaa olla mun lempparikuvat vähään aikaan! Vaikka aurinko ei olekaan ilahduttanut meitä lämpimällä olemuksellaan, mulla on silti jotenkin ihan kesäfiilis. Ihanaa, kun festarikausi alkaa ja huomaankin, että ajattelen Ruisrockia vähän turhankin paljon. Meinasin kirjoittaa, että sinnehän on vielä huiman paljon aikaa, kunnes tajusin, että sekin on kahden ja puolen viikon päästä -wot? Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun huomaan aivojen olevan kesälomalla. Okei joo joo, mun aivoloma on kyllä ihan vuoden ympäri kestävä tila. Unohdin esimerkiksi taas toissapäivänä oman mummoni nimen... Se on RAIJA.

Rakastuin tuohon valkoiseen maximekkoon meidän (KappAhlin) aletelineessä ja muistan katselleeni tätä jo viime vuonna vähän sillä silmällä. Tähän ollaan menty - mun "sillä silmällä" kohdistuu nykyään vaatteisin. Vannon, että kohta alan hankkimaan niitä koiria ja tie hulluksi koiratädiksi voi alkaa. Ihan tosissaan ottaisin kyllä heti sata koiraa, jos voisin. (OMG, it's begun). Mekko siis maksoi alennusten jälkeen huimat 7 euroa, score. Kenkien tarina on sellainen, että päätin tarvitsevani työkengät, näin Birckenstockeista unta ja niin meistä tuli täydellinen pari. Nämä ovat itse asiassa joku uusi malli, joka kustantaa vain 44 e (Nilsonilta) eli ei laisinkaan pahan hintaiset popot. Monen mielestä tosin sitäkin rumemmat. Mutta kokeilkaa vaan, niin tuosta täysilmastoinnista on vaikea päästää irti, kuin nuo popot kerran jalkaansa kiskaisee. 

Ps. GoT-fanit. Kuinka hyvä tämänviikkoinen jakso oli Jeshus!?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Joo siis en voi käsittää, että Ruissi on niin pian? Juurihan siihen oli vielä monta kuukautta aikaa! Ehkä tällä kertaa täytyy ostaa lippu ajoissa... :-D Viime vuonna jäi vähän viimetippaan, hahah.

  Ihana asu! Ja mä en voi ymmärtää, miten jotkut ihmiset ajattelevat noiden terveyssandaalien olevan rumia. Mun mielestä ne on jotenkin niin ihanan symppikset! Itsekin ajattelin ostaa jotkut tuollaiset perusmustat Birkenstockilta, koska mulla on työkenkinä sellaiset aika älyttömät kukkakuviolliset sandaalit... Niitä ei oikein saa yhdistettyä mihinkään asuun XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu kaikilla turkulaisilla :D Toivottavasti törmätään siellä taas!

   Kiitos :) Mä kyllä ymmärrän, että ne on jonkun mielestä rumat ha. Olin nimittäin samaa mieltä vielä vähän aika sitten, mutta aah noi on vaan niin hyvät jalassa. Uuh vitsi ne on varmaan söpöt festareilla ne kukkakuvioiset!!

   Poista
 2. toi valkoinen mekko on ihana! Ihan täydellinen kesämekko! :)
  Meidänkin piti lähteä kavereiden kanssa ruissiin mutta mä joudun töiden takia skippaamaan sen :( Joten tulen sitten kaihoisan katkerana lukemaan sun ruissipostauksen :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

LUKIJAT