SUMMER = PIZZA

19.38

PubNiska3 PubNiska5 PubNiska PubNiska4 PubNiska6 PubNiska2

Helloo! Mulla on meneillään muutaman päivän vapaat töistä ja ai luoja, kuinka tarpeeseen tämä tulikaan. 9 päivää töitä putkeen alkaa jo turruttamaan tekijäänsä ja olenkin ollut ihan taivaissa nyt, kun saa vaan olla. Kyllä kesällä täytyy saada myös lomailla. Toissapäivänä käytiinkin nautiskelemassa kesäillasta Pub Niskan pitsoilla Iinan ja Alexandroksen kanssa. Ihan vain vinkkinä kaikille, jotka suunnittelevat eksyvänsä Turun seudulle: suosittelen kyllä lämmöllä Niskaa, parhaat pizzat Turussa! Kävin siellä itse asiassa eilenkin... Ja kohta suuntaan kavereiden kanssa burgereille. Luojan kiitos hyvästä aineenvaihdunnasta.

Tajusitteko, että ensi viikolla on juhannus? Itse en ainakaan ole asiaa sisäistänyt ja taitaa taas jäädä viime hetkeen kaikki valmistelut. Suunnitelmissa olisi suunnata Raumanmeren Juhannukseen hyvän seuran, maittavan juoman ja superkätevän asuntoauton kanssa. Tulee varmasti aika erilainen juhannus, mutta odotan kyllä innolla. Onko ketään muita tulossa samoille festareille? Nyt laitan vielä yhden jakson OITNB (oi kyllä!) pyörimään, jonka jälkeen lähden purilaisille.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Niin ihania ja kesäisiä kuvia! Ja toi pizza, voisin syödä koska vaan tollasen :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis voi luoja, kuinka hyvää tuo on!! Suosittelen :p

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia! Kunpa vielä paistaisi aurinko kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) sanopa muuta, vähän turhan synkkää ollut viime päivinä :( noh, toisaalta ei se menoa haittaa, kunhan nauttii kaikesta muusta täysin rinnoin :)

   Poista
 3. Mekin meinattiin suunnata Raumalle Juhannuksen viettoon! Tosin nukutaan Minissä, että vähän erilaiset oltavat varmaankin.. Kumpana päivänä meette vai molempina? Jos perjantaina, ni ehkä törmäillään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA, muistin juuri, etten koskaan vastannut sun (tai toisen Siirin) viestiin................. ANTEEKSI :D Me mennään molempina eli toivottavasti törmäillään! Tulkaa nykäisemään hihasta, jos näätte mut jossain - mä teen saman jos nään teidät :)

   Poista

LUKIJAT