HELLO FROM AMSTERDAM

16.27

Heissan pullamussukat! Mites kaikilla menee? Osa on varmaan palannut jo kouluihinsa ja osa töihin. Sitten on niitä, jotka lomailevat hyvällä omallatunnolla Amsterdamin auringon alla (okei, nyt on kyllä pilvistä). Tulin tosiaan siis tiistaina tänne Tuulin riesaksi ja ollaan ehditty tekemään jo vaikka mitä mukavaa. Itsehän olen viettänyt suurimman osan päivästä syöden ja katsoen Netflixiä - parasta. Eipähän pääse pyöräillessä laihtumaan, kun Kinder Buenoja saa 5 kpl 2,5€... Itsekuri, missä olet?

2 5 9 8 shortsit H&M
pusero Zara
kengät H&M

Tosiaan täällä on ollut viimeiset pari päivää +25 astetta ja on ihan rauhassa saanut kärtsäillä ihoaan. Ollaan myös käyty keskustassa pyöräilemässä ja ihmettelemässä. Sen vaan kyllä sanon, että pienen ihmisen ei pitäisi polkea miesten pyörää kaupungissa, jossa pyöräilykulttuuri on yhtä aggressiivista, kuin hevarit moshpitissä. Näen jo muistokirjoitukseni: "Kuoli peläten kuolemaa pyörän selässä". 

Eilen käytiin istumassa iltaa mulle uudessa kaupunginosassa ja siellä tuli sellainen olo, että Amsterdam on ihan kiva mesta. Kauhukierros kaupungin kiireisimmillä turistimestoilla nimittäin hieman nakersi mun positiivista mielikuvaa Damista. Tuhansien hikisten turistien vellova lihamassa ei ole oma käsitykseni nautinnollisesta kokemuksesta, vaan itse nautin juurikin vähän hidastempoisemmasta menosta. Oli kyllä viimeinen kerta, kun lähden yksin tuonne ostoskadulle (ainakaan selvinpäin) ha. 

Ps. Tsemppiä arkeen palaamiseen kaikille! (Tämä ei ole vittuilua, oikeasti). 
Pps. Päivittelen snäppiä täälläkin ahkerasti. 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Tuo viimeisin kuva on todella tunnelmallinen ja kaunis :-)

  Kiitos tsempeistä! Sitä tässä tosiaan tarvitaankin, koska ainakin meikäläinen on töissä 24/7 :-D Pieni loma kelpaisi mullekin... Mutta pidä oikein hauskaa Amsterdamissa ja tule ehjänä takaisin Suomeen, jos (ja kun?) palaat, hehs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset, välitän kehut kuvaajalle!

   Apuaa, onneksi siihen oravanpyöräänkin tottuu aika nopeasti :D Sun täytyy varmaan varata joku äkkilähtö ;) Tsemppiä vielä!

   Poista

LUKIJAT