AMSTERDAM SNAPS

12.54

Rakkaat pullamussuni! I'm here again. Suomen kauniilla tantereella olen tallustellut jo maanantaista asti ja voin sanoa, että kolmen Hollannissa vietetyn viikon jälkeen fiilikset on vähintäänkin sekaiset. Läppärini ei ole toiminut muutamaan viikkoon, mutta vapautin sisäisen it-nörttini ja pakotin tämän masiinan vielä toimimaan. (IT- nörttiys = ostin oikeanlaisia ruuvareita ja puhalsin oikeaan rööriin samalla, kun serkkuni opasti minulle mitä tehdä. Oh, I'm so smart).

Reissu oli kyllä jälleen aivan mahtava ja totaalisen väsyttävä. Simpukankuoressa voin sanoa, että matkustin siis jälleen Hollantia ympäri ämpäri, ja saldoksi kertyikin lopulta 5 kaupunkia: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tillburg ja Haag. Eniten aikaa tuli vietettyä ihanan Tuulin luona Damissa ja uskallankin nyt sanoa (tai valehdella) osaavani hieman suunnistaa tuossa vajonneiden talojen kaupungissa. 

amsterdam2 amsterdam3 amsterdam5 amsterdam8 amsterdam16

Tosiaan aion hukuttaa teidät nyt valokuvien tulvaan, sillä kamera keikkui reissussa mukana yllättävänkin aktiivisesti. Parissa ylemmässä kuvassa näkyy muutama mun absolute lempparia Amsterdamissa: Burgermeesterin vuohenjuustoburgeri ja Museumplein. Älkää pakottako valitsemaan, kumpi edellämainituista on enemmän mieleeni, sillä me kaikki tiedetään sen olevan ne burgerit, mmm.

amsterdam9 amsterdam11 amsterdam13 amsterdam17 amsterdam12

Onhan tuo nyt kerrassaan upea kaupunki, jossa tapahtuu jotain koko ajan. Päällimmäisenä mieleen tästä reissusta jäivät hyvä thaimaalainen Chinatownissa (hahaa), 3 tunnin veneajelu kanaaleja seilaten, elävät pubit ja kuppilat, joissa on meininki kohdillaan sekä hullu pyöräilykulttuuri. Johan siinä on kokemusta kerrakseen! 

Jos ihan totta puhutaan, niin olen koko tämän reissun jälkeisen viikon ollut aivan täysin koomassa. Myönnetään, osa koomasta johtunee siitä, että viinipullot maksoivat kaupassa 2 euroa. Kuulitteko, kaksi euroa?! Johan siinä heikompikin sortui. Tulen höpöttelemään teille lisää sekä reissusta, että kaikesta muustakin. Jos on jotain toiveita postausten suhteen, niin toteuttelen niitäkin tosi mielelläni! 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Moikka! Ei liity postaukseen mutta oon menossa ekaa kertaa ikinä Turkuun (!!!) frendin luo. Niin mitä ruoka/kahvi paikkaa suosittelisit? :) ihan kaikki ruokaisia ollaan haha, ja jos nään tämän kommentin vielä tänään (lauantaina) niin mitä hyvää baaria suosittelet :D niinkuin oikene tanssi teini baaria XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk tulipas vauhdilla, mutta toivottavasti ehdit lukemaan vastauksen :D

   Ensinnäkin, tervetuloa Turkuun! Hmm ihan perussafkaa kivalla miljööllä saa esim Fontanasta tai Tintåsta. Vähän hienompia vois olla esim Tårget tai Ludu, mutta ne on tosiaan semmosia kunnon ravintoloita :)

   Siis teinimäisin baari on Lyni, mutta se on kyllä oikeasti niin teini, kuin olla ja voi :D Börssistä taas löytyy huomattavasti hillitympää menoa, mutta jos haluatte oikeasti tanssiteinibaariin niin suunnatkaa lyniin tai Forteen :D Suosittelen kuitenkin käymään vaikka yksillä jossain kivassa paikkaa, kuten torin laidalla olevassa Baari nimisessä baarissa ennen kuin suuntaatte teinitamppaamaan :D

   Poista

LUKIJAT