TYLLIHAMEESSA

12.06

Huomentapäivää! Ajattelin näin heti maanantain alkajaisiksi tulla jakamaan teille nämä aivan Amsterdamin keskustan sykkeessä napatut kuvat, jonka lisäksi saatte jälleen nauttia mun hyvin epävakaasta ajatuksenjuoksustani. 

tylliunelmaaaa
tylliunelma3 tylliunelma17 tylliunelma tylliunelma16
tylliunelma6
tylliunelma10
hame Zara
body H&M
sandaalit H&M

1. Miten joku vaatekappale voi olla näin ihana? Maailman kevein ja mukavin päällä. Käytän tätä koko syksyn - tätä, enkä mitään muuta. 

2. Hankaluuksia kohtaan yksi aiheuttaa se, että tuosta perkulaasta näkyy läpi. Katsokaa vaikka tätä viimeistä kuvaa. Kyllä, takamuksenihan se siinä. Ei siinä, mulla on kuulemma ihan hyvä pylly. (Hahaa, itseni mielestä).

3. En koskaan tiennyt haluavani olla balleriina, mutta tuon hamosen päälle vetäessäni hypin ylös alas maasta kuin superpallo konsanaan. Päässäni liikun erityisen elegantisti, mutta totuus on varmaakin taas jossain norsun ja merihirviön välimaastossa. 

4. On hyvin, hyvin, hyvin mahdollista, että kaadan tämän hauraan vaatekappaleen päälle kahvia tai punaviiniä. Punaviini jotenkin vielä erityisen mahdollinen, kumma juttu. Millä ikinä saan tuon puhtaaksi rikkomatta tuota kangasta? Katkerilla kyynelillä?

5. Tämä on varmaan juurikin niitä vaatteita, joista miehet ajattelee: "Minkä helvetin hyttysverkon se on nyt vetänyt päälleen?" Onneksi napaani ei kutkuta tällaiset eriävät, aka väärät, mielipiteet. (Näin muuten maailman parhaan memen siitä, miten naisilla oletetaan olevan uudet, upeat, alusvaatteet, kun samassa miehet kulkee jossain reikäsissä rättiboxereissa, jotka on ensimmäisen kerran otettu käyttöön 90-luvulla. Saattaa olla, että olen törmännyt tähän ilmiöön, saattaa olla, että en. Ei taas liittynyt asiaan mitenkään, I do apologise).

Have a good week honeys.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aaahah oot niin huikee että tulee ihan ikävä <3 Ja kyllä, sulla erittäin hyvä peppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee puolueellinen kehu, paras kehu :D Olis niin kiva nähdä nyt syksyllä <3 Missä on tän syksyn blogikekkerit :o

   Poista
 2. Ihanat kuvat, yhet mun lempparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä oli munkin mielestä jotenkin tosi kivat. Se on toi tyllihame, kun tekee kaikesta parempaa :D

   Poista
 3. alushame vois olla ratkaisu läpinäkyvyyteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset! Tossa on kylläkin myös sellainen alushameosa, mut se ei vaan peitä tarpeeksi :/ itseäni ei kylläkään häiritse, että tuolta näkyy tuo body läpi :)

   Poista

LUKIJAT