JATKO-OSA

0.50

3 2 1

Yhteistyössä Instrumentarium 

Muistatteko vielä mun upeaakin upeamman kaksaripostauksen, jossa toissijaisena painopisteenä oli Instrumentariumin valikoima? Noh, muistit tai et - tämä on jatko-osa sille postaukselle. 

Tallustin perjantaina työpäiväni jälkeen instruun tarkoituksenani tutustua valikoimaan ystäväni kanssa. Öhöm summarum summarum minut jätettiin kylmästi kuin käytetty mehupurkki pahvinkierrätykseen, jonka johdosta pääsette nauttimaan tuosta itse peilin kautta ottamastani kuvasta. Onneksi oli edes puhdas peili. Tosiaan Intsrumentariumissa, lyhyemmin instrussa (koska laiskan tie on meikäläisen tie), on tällä hetkellä valikoima kehyksiä 1 €:lla. Veri tseap I say. Tietenkin linsseistä täytyy maksaa erikseen, mutta lopputulokset oli silti varsin maltillisia hinnoiltaan. Kyselin nimittäin jo hieman äidilleni suunnittelemani joululahjan loppuhintaa ja olin positiivisesti yllättynyt. Yllättävää kyllä, kaavailemani lahja on silmälasit. Yllättyneitä? Didn't think so. 

Myyjän, sekä omien himotuksieni, avulla omaan päähäni valikoitui nuo Calvin Kleinin aivan ihanat pyöreät plehat, jotka siis myös kuuluivat tuohon euron kamppikseen. Tiedän, että on onni omistaa hyvä näkö, mutta ääh - noi on niin hienot! Heti tulee jotenkin a) aikuisempi- b) itsevarmempi olo, kun laittaa nuo päähänsä. 

Jos on silmälasien uusiminen edessä, niin suosittelen kyllä kurkkaamaan tuon euron valikoiman! Kamppikseen kuuluvat tuotteet pääsee näkemään myös netistä, jos liikkeeseen laahustaminen tuottaa liiallista tuskaa heh. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Heippa! Linkitä sun youtube kanava sita salmisen uuteen videoon jos et oo sitä vielä tehny! Peukut sun kanavalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeee tästä onkin jo puolitoista kuukautta- anteeksi :D Kiitos tsempeistä, itse asiassa linkkasinkin sen sinne! Kiitokset :)

   Poista
 2. Mä jotenki eksyin kattoon sun videoita Youtubessa ja ougaad, en kestä. AIVANKO PEILIIN KATSOIS :D Nauroin sun jutuille jo ennen ku katoin loppuun ja tän kommentin myötä vaikutan varmaan aivan hemmetin friikiltä, anteeksi. :D Mutta enivei, oot paras, be my bff.... T. Ihan vähän valkkaria maistellut, kohta (tätä menoa ei ikinä) valmis tradenomi Lapista (eli Oulusta...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄstäkin nyt jo kuukausi aikaa apua :DDDDD IHANA KUULLA!!!! Etkä vaikuta yhtään friikiltä, tai no siis hieman kyllä, jos oot yhtän munkaltainen ;) Let's be BFFS <3

   Poista

LUKIJAT