ARJEN, PIENIÄ SUURIA, HETKIÄ

20.52

bw


Olen viime aikoina arvostanut kaikkia arjen ihania, pieniä suuria, hetkiä tavallista enemmän. Sitä on huomaamattaan oppinut keskittymään positiiviseen ja nauttimaan niistä, hymyn huulille tuovista, asioista täysin rinnoin. Kyse ei ole siis mistään euforisesta elämäntilanteesta tai uudesta rakkaudesta (pfyh), vaan omasta tavasta katsoa ympärillä pyörivää maailmaa. Tänne mahtuu niin paljon kauneutta ja kaikkea ihanaa. Toivottavasti, kaikilla teilläkin on päivissänne tällaisia, pieniä suuria, onnen palasia.  Omassa tapauksessani onni on menneen viikon aikana löytynyt mm näistä asioista:

  • Valo. On ihanaa seurata, miten kaupunki herää päivä päivältä aina hieman enemmän eloon. Aamuisin on ihana (tai ainakin helpompi) herätä, kun tietää kohtaavansa ulkona kasvoja lempeästi lämmittävät auringonsäteet. 
  • Viidakkokirja: Ei vitsi, mikä leffa!! Mulle ainakin tuli hyökyaallon verran nostalginen fiilis. "Tää on karhun elämää.."
  • Teidän kommentit: Kommenttiboksi on ollut tosi aktiivinen, josta olen ollut todella iloinen ja kiitollinen. Vastavuoroisuus on tämän homman A ja O ja rakastan teitä kommentoijia koko sydämestäni! Let's keep this up! 
  • Flow. Ei, ei se festari, vaan se uppoutumisen tunne, kun jotain luovaa tehdessä aika vaan juoksee ympärillä. Olen pohtinut viime aikoina paljon sitä, onko sellainen tekemättömyyden tila oikeasti tavoittelemisen arvoinen, kun jotain aikaiseksi saadessa tulee niin paljon parempi fiilis? 
  • Ikkuna raollaan nukkuminen. Raikas ilma tuoksuu hyvältä ja kaupungin ääniin on hyvä nukahtaa (paitsi, jos on piipaapiipaa-yö).
  • Arlan tuorejuusto. Ja mikä tahansa muukin juusto, Enough said. 

Pistetään kuitenkin vastapainoksi myös pari vähän kurjempaa juttua tiskiin, ettei ketään nyt pahoita mieltään toisen hyvinvoinnista (#VainSuomalaisVitsit)

  • Naapurien pupujumppa, if you know what I mean. Meinasin räjähtää liitoksistani, kun yöllinen jumppatunti alkoi taas toissayönä. Ja silti kuului riitelyä aamulla. Milloin nämä tyypit nukkuu?!
  • Läppärin päälle kaatunut vesi. Mua snäpissä (jasminsofi) seuraavat ovat saaneet viime päivien ajan todistaa farssiavautumista, kun mun läppäri meni rikki sen jälkeen, kun kaadoin sen päälle vesilasin. Kone ei auennut vuorokaudenkaan kuivattelun ja riisipeitteen jälkeen ja olin jo valmis kaivamaan itselleni angstikuopan, kunnes se yhtäkkiä aukesikin!!!!!! Tämäkin menee siis oikeastaan tuohon onnen hetkiin, koska itkin onnesta, kun kone lähtikin käyntiin. Hei, olen Jasmin ja olen tietokoneaddikti. 

Kuulisin mielelläni myös teidän arjen hyviä ja huonoja hetkiä, jos joku niitä vaan haluaa kanssani jakaa! Oih tätä elämää. 

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. #vainsuomalaisvitsit :D:DD::D en kestä... käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaha hyvä, jos upposi :D Nää on näitä (täysiä totuuksia) ;)

      Poista
  2. Katos en oo ainoa jolla on käynyt vesivahinko sähkölaitteiden kanssa :DD itehän kaadoin puolillaan olevan vesilasin suoraan laskimen päälle ja vähän kaatu läppärinki päälle- laskin koki kohtalonsa mutta läppärille ei onneks käyny mitään :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja hei mun snäpin mukaan meitä toheiloita on vielä paljon enemmänkin :D Ja se lohdutti mua jollain kummallisella tasolla tosi paljon :DD Läppäri vs laskin, niin onneksi laskin kuitenkin :) Halvempi eikä yhtään niin viihdyttävä vekotin ;)

      Poista
  3. Juusto on kyllä mullakin yks elämän iloista :D Tai no kaikki ruoka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on jatkuvasti onnellisuuden listalla ;D Pari päivää sitten söin purilaisen halloumilla, fetakastikkeella ja cheddarilla ja pohdin hetken, että menikö jo yli :DD (ei mennyt)

      Poista
  4. mun huonot hetket on aina töissä, ku en viihdy siellä yhtään... ja oikeestaan mun elämä koostuu tällä hetkellä vaan töistä ja pääsykokeisiin lukemisesta, mut jollain hassulla tavalla oikeesti nautin siit pänttäämisestä vaikka lukiossa se lukeminen oliki ihan pakkopullaa :D ja parin viikon päästä onneks lomaa töistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan hirveesti tsemppiä!! Pahin stressi on pian onneksi ohi ja sitten taas elämä tuntuu ihan erilaiselta. Toi on kyllä niin persiistä, jos ei tykkää töistään. Mulla on se sama edessä taas kesällä ja se kyllä oikeasti vaikuttaa ihan hirveän paljon :D Onneksi näihin voi pidemmällä aikatähtäimellä vaikuttaa eli ei olla ikuisesti kurjan työn loukussa!! Tsemiä vielä oikeesti ja nauti lomasta sitten sen pänttäämisen välissä ;)

      Poista
    2. kiitos ihan älyttömän paljon tsempeistä! Ja tsemppiä sulle kesään, kyllä me selvitään ;)

      Poista
    3. Kiitokset heti takaisin!! Joo mennään sitten vaikka hammasta purren, mutta kyllä se tästä ;)

      Poista
  5. En tiiä miten mun ei oo ennen tullu kommentoituu, mut siis oot yks harvoista bloggaajista, jonka tekstin aina jaksan lukee kokonaan. Sun kirjotustyyli on vaan nii ihanan aitoo ja sellast mukaansatempaavaa :D Ja tietty turkulaisena pakko arvostaa sun asukuvia ympäri Turkuu, erityisesti viime postauksen kuva on yks mist oon iteki aina selittäny et sinne on pakko mennä kuvailee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, mä oon täällä ihan hormonaalisessa euforiassa nyt tästä kommentista <3 Ihan mahtavaa kuulla, että sulla on tommoset fiilikset!! Kiitos x 100 :) Ja mä harrastan tota maisemabongailua kanssa muiden turkulaisten blogeista, ihan parasta :D

      Poista

LUKIJAT