MÖKKILAITURILLA

17.21

mökki1 mökki8 mökki2 mökki5 mökki mökki3 mökki4 mökki7 tunika KappAhl

Hei kaikki rakkaat pullamussuni! Eikö kesä olekin ihanaa aikaa? Festarit, rantapäivät, mökkireissut - ihan koko setti. Okei, ja PokemonGo myös. Oon täysin koukuttunut siihen peliin ja ollaankin harva se ilta töiden jälkeen istumassa kavereiden kesken lureilla, if you know what I mean. Hardcoremmaksi faniksi pääsisin varmaan ainoastaan pukeutumalla Pokekouluttajaksi tai pokeksi. Pliis tulkaa ohjaamaan mut kotiin, jos tilanne eskaloituu niin pahaksi. Kiitoksia jo etukäteen.

Viime viikonloppuna otettiin kuitenkin breikki niin Pokeista kuin kaupungin hälinästäkin. Lähdettiin kaveriporukan kesken mun vanhempien mökille ja oli kyllä jälleen yksi kesän kivoimmista viikonlopuista. Siinä on vaan jotain maagista, kun saa olla vuosia (lähennytään kohta vuosikymmentä, kääks) vanhojen ystävien kanssa ihan rauhassa ja tehdä juuri niitä juttuja, joita sillä hetkellä haluaa. Tällä kertaa(kin) siihen kuului pari pulloa viiniä, lautapelejä, saunomista sekä oi niin paljon ruokaa. 

Mulla olisi yhtä paljon, kuin kaksi päivää töitä jäljellä, jonka jälkeen lomailen ensin Suomessa viikon tai pari ja sitten hyppään rapakon taakse Hollantiin. Oujee! (Jos joku aikoo kysyä mun opparin tilanteesta, niin älä.)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Oi vitsit miten upeita kuvia, siis härrekuud :o♥ mökkeily olisi vielä yksi tämän kesän to do-listalla, toivottavasti sen vielä pääsee toteuttamaan! Mökkeily on vaan niin ihanaa ja rentouttavaa, hyvällä porukalla tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu <3 Siis toteuta se, ehdottomasti parasta tekemistä koko kesässä. Pidän sulle sormia ristissä, että ehdit vielä mökkeilemään :)

      Poista
  2. Ei vitsi sä oot kyllä nätti. Rupeetko mun tyttöystäväks? <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa! :) tollaset viikonloput on kyllä parhaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Noi on kyllä niin ihania, voisin viettää joka viikonlopun näin <3

      Poista
  4. Kesässä yksi parhaista asioista on ehdottomasti mökkeily! Viime viikonloppuna poikaystäväni serkku koki jo järkytyksen kun ei pokemoneja löytynytkään mökki metsistä :D ehkä ihan hyvä niin tuli sitten vaan rauhoituttua mökkielämässä :)

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta! Hahaha joo ehkä se herätys oli ihan paikallaan, että elämää on ilman pokejakin :D

      Poista

LUKIJAT