ROMANTIIKKAA ILMASSA

23.03

Hehee, ne jotka tulivat tänne romantiikannälkäisinä klikkiotsikon perässä, niin pahoittelut - teitä on kusetettu! Karuakin karumpi fakta on, ettei tästä blogista löydy vieläkään mitään sen romanttisempaa, kuin tämä asu. Ai ai, taisi osua pilkka nyt kyllä mun omaan nilkkaan, koska a) olen vieläkin sinkku b) äskeinen vitsi on ala-arvoinen Ö-luokan vitsi.

vaaleanpunainen1 vaaleanpunainen3 vaaleanpunainen5 vaaleanpunainen8 vaaleanpunainen9 vaaleanpunainen2 vaaleanpunainen4 vaaleanpunainen7
housut BikBok
paita KappAhl
takki Zara 

Eiköhän taas päästetä oikein kunnon 22-vuotiaan aivopieru tähän tekstikenttään, here we go. 

Ensinnäkin, mä ihan hirveästi tykkään tästä romanttisesta asusta. Tämä on hyvin outoa monestakin syystä, mutta lähinnä siksi, etten ole koskaan ollut Romantiikka_fani_94, if you know what I mean. En kiellä, etteivätkö rakkauden löytäminen, ja siitä nauttiminen, olisivat olleet oman elämäni bucket listillä jo lapsesta lähtien, mutten ole koskaan maanisesti etsinyt elämäni miestä (tai miksei naistakin, ei sitä koskaan tiedä). Itsestäni on jo pitkään tuntunut, että monet etsivät paniikinkaltaisessa tilassa sitä elämänkumppania, jonka kanssa jakaa ilot, surut, pierut ja pizzat. Ja samaan aikaan itse makaan himassa yksin piereskellen ja mutustaen harvinaisen tyytyväisenä sitä pizzaa. Mulle jää enemmän, typerä ajatus, että haluaisin jakaa. Pyh. 

Mietin vaan, että löytyykö se elämän mullistava rakkaus joka kiven kääntämällä vai muuttaakohan se järkyttävä metsästyksen tavoitteellisuus lopulta omaa suhtautumista tulevaan kumppaniin? Tiedättekö sama juttu, kun lähden ostamaan kaupasta päättäväisenä mozarellapakastepizzaa, se onkin traagisesti loppu ja lopulta päädyn auvoisen tyytyväisenä mutustelemaan vihannespizzaani, unohtaen täysin alkuperäisen tavoitteeni nautiskella mozarellan ihanan venyvästä juustosta. Oman perstuntumani mukaan, parisuhteen tietoinen tavoittelu on saattanut johtaa siihen, että tyydytäänkin johonkin, mikä eroaa täysin alkuperäisestä haaveesta. Enkä nyt tarkoita tilannetta, jossa maalaillaan ensin Pete Parkkosta poikaystäväksi, mutta tyydytäänkin naapurin Penttiin. Vaan likemminkin tilannetta, jossa ollaan valmiita luopumaan omista haaveista, tavoitteista ja mieltymyksistä, koska hinku parisuhteeseen on niin kova. 

Tietenkin jokainen ihminen on tämänkin suhteen erilainen ja joillakin tällainen joustaminen toimii ja onkin avain onneen. Itse jo monta vuotta yksin asuneena en kuitenkaan koe olevani valmis joustamaan niistä itselleni tärkeistä jutuista toisen vuoksi. Elämäni hulluna koiranaisena on siis alkanut. 

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Uskon että kyllä sitä sit tietää kun löytää oikean. Se voi olla ihan erilainen tyyppi mitä on ajatellut tai sit just se unelmien prinssi. Mutta silti uskon että kaikkia meitä odottaa jossain se täydellinen kumppani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon samaan! Ja uskon myös, että se juuri oikea löytyy sitten, kun on sen luontainen aika 😊

      Poista
    2. Hätäilemällä ei tuu ikinä mitään hyvää, ja oikeesti sinkkuus on useimmiten tosi jees!

      Poista
    3. Erittäin hyvin kiteytetty 👌

      Poista
  2. Onpas ihana asu! Siis tykkään noista housuista aivan mielettömästi ja tuo paitakin on aikas kivan näköinen! :)

    Itse juuri vastikään erosin poikaystäväni kanssa kahden vuoden seurustelun jälkeen ja vaikka häntä rakastinkin, koin jääväni aina alakynteen hänen kanssaan. Mun täytyi nimenomaan aina olla juuri se, joka luopuu itselleen tärkeistä jutuista tai rupeaa muuttamaan omaa käytöstään, ettei hän repeäisi nollasta sataan viidessä sekunnissa. Se oli niin väärin, mutta niin oli moni muukin asia, joka tuossa meidän parisuhteen aikana tapahtui. Nyt kun olen yksin, koen että elämä hymyilee mulle takaisin. Palasin juuri Japanista, sain vakkariduunin ja kävin treffeilläkin, jotka tosin saivat mut ajattelemaan, etten halua seurustella vähään aikaan. Uskon, että ihminen tietää, kun löytää sen oikean, mutta en itsekään oikein etsimällä lähtisi etsimään sitä unelmieni kumppania. Välillä on hyvä hetki levähtää ja vain antaa aikaa itselleen.

    Ja olla vaikka jakamatta sitä mozzarellapizzaa, kun ennen niin joutui aina tekemään! Ai että, tästä eteenpäin mun ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa mitään (jos puhutaan parisuhdeasioista), ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurja kuulla, että oot joutunut olemaan tuollaisessa myrkyllisessä suhteessa :( Onneksi teidän tiet erkani ja ymmärsit, ettei sun todellakaan täydy sietää sellaista kohtelua! Hahaa tsemppiä sinkkuiluun ja nauti pizzasta ;)

      Poista
  3. Aivan loistava kirjoitus, samaistuin!

    VastaaPoista
  4. hacha toi eka kuva näky bloggerin lukijalistassa sillain pienenä ja katoin että toi sun käsivarsi tossa olis ollu viini- tai skumppapullo. Ajattelin jo mielessäni et ei vitsi kukaan muu ei kyllä voi tunkea blogiin kuvia viinin kanssa ja laittaa otsikoksi jotain romantiikkaa viittaavaa. Olin väärässä, mutta naurattaa silti :D äläkä vaan ota loukkauksena. Tämä viesti oli pelkkää rakkautta!!

    https://janinajohannaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahahhaha nyt kaduttaa, olis pitänyt laittaa 😆 Hei tä oli mun silmissä kehu, ei todellakaan loukkaus 😘

      Poista
  5. Ku luin tän sun kirjotuksen, ni mietin vaa koko ajan et miten voi olla mahollista et sun tunteet ja ajatukset rakkauden suhteen on just niinku mulla??!! aivan mahtava postaus, kiitos siitä <3

    VastaaPoista
  6. Romantiikkaa,
    tuulahdus estottomuutta,
    siirappia mielelle,
    intohimoa aisteille,
    keväinen hurmos täyttäköön kehomme.

    Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  7. Minkä pitunen oot:)

    VastaaPoista
  8. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to

    keep doing such an article even future.



    Hindi paheliyan
    Hindi funny jokes
    Hindi riddles

    VastaaPoista

LUKIJAT