HALUAN SINUT SUUHUNI

19.10

pannukakut9 pannukakut8 pannukakut7 pannukakut5


Terveisiä sängynpohjalta! Ja kyllä, kello on seitsemän illalla. Tiivistettynä voidaan sanoa, että eilen meni lujaa ja, että tänään on mennyt sitäkin hitaammin. Snäppiseuraajani pääsivätkin todistamaan eilen taas surkuhupaisaa viihdettä parhaimmillaan, kun päätin ottaa kännykäni esiin päästyäni pilkun jälkeen kotiin. Miksi, oi miksi, puhelimissa ei ole alkolukkoa? 

Liian kovaa soivan daruden kylkiäisinä tulee usein myös melko kova nälkä. Tilini saldoa suojellakseni päätin olla sortumatta foodoran tai woltin pikapelastukseen ja surullisista jääkaappikurkkailuistani kärsin yhä pohjattomasta nälästä. Tällaisina hetkinä huomaan aina eksyväni katselemaan ruokakuvia koneelta - logiikka, there is none! 

Jaa tajusin, että nämä Hollannissa näpsäistyt pannukakkukuvat ovat jääneet kansioiden piilohin. Voi luoja, voin muuten sanoa, että tuo jos joku oli hyvää. Etenkin tuo vuohenjuusto vaahterasiirappi -annos oli to die for. Jos Amsterdamissa pyöritte, niin hyvin vahva suositus Mook:ille! Hintaa taisi olla noin 10 €/annos, mikä ei ollut kyllä senttiäkään liikaa. Kuvitelkaa vaan, kuinka paljon mä kuolaan täällä noita mestariteoksia. Oih, pls joku tuokaa mulle ruokaa!

Ps. Tubessa taas uusi video, johon pääset tästä!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ainakin oon siinä käsityksessä, että oot aika suurkaupunkifani ja Suomi tuntuu pieneltä, mitä enemmän vierailee muualla.. Nyt samaistun täysin tuohon kaikkeen, tulin juuri Lontoosta ja ai että mikä kaupunki, mikä meno ja mitkä ihmiset :D Mutta haha en siis tiedä okein tän kommentin pointtia, tuli vaan pakottava tarve kertoa sulle, että Lontoo-lover täällä ilmoittautuu ja hinku takaisin (tai muukin suurempi kaupunki käy!) on kova :D Matkustaminen on ihanaa, kotiinpaluu ei niinkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan oikean käsityksen oot saanut, suurkaupungit yas!! Ihanaa, että kommentoit - hypettäminen on ihanaa :D Ja siis Lontoo on kyllä vaan maailman paras paikka (tai ainakin tähän mennessä näkemistäni paras). Sinne on aina vain pakko päästä takaisin ja takaisin :D Hypetä hei jatkossakin, mäkin ihan innostuin täällä taas fiilistelemään Lontoota nyyh :D Ei vitsi tuli jotenkin hyvä fiilis sun kommentista :) Tsemiä Suomeen palautumiseen :D

      Poista

LUKIJAT