AI SANOITKO: "KAKSARI"?

16.40

picture (110 of 170) picture (109 of 170) picture instru 2 picture instru 3  Yhteistyössä Instrumentarium
Kuvat Sanni Riihimäki

Niin. Kun näissä kuvissahan on tarkoitus näyttää hyvältä. Voi kunpa joku olisi muistuttanut mua siitä. Vaikka kuinka yrittäisin varautua edessä koittavaan koitokseen harjoittelemalla tuntikausia peilin edessä kauniita poseerauksia, itse tilanteessa kasvoni lihakset ottavat vallan. Ilmeisesti kuulossanikin on vikaa, sillä joka kerta kuvaa otettaessa kuulen näemmä: "Ja tee Jasmin nyt se kaksari". Kiitos ja hei. Ensi kerralla taas uusi yritys (,koska let's face it, mä pystyn parempaankin kaksariin).

Eli siis, käytiin tyttöjen kanssa Indiedays Inspiration Dayssä Instrumentariumin pisteellä, missä sai taas perinteisesti kokeilla erilaisia silmälaseja. Itselleni valikoitui Guccin (80% varmuudella) lasit Lontoo-osastolta. Kaikki, mihin on kirjoitettu "Lontoo" vetää mua puoleensa, kuin panttipullo pummia (anteeksi jo etukäteen). Muutenkin kyseiset kehykset oli kylläkin omaan silmääni kovin kauniit, etenkin, kun leopardikuosi tekee kuulemma taas tuloaan. Jos itselläni olisi rillit, niin optioisin varmaankin 80-luvun tyyliset pyöreät lasit. Etenkin läpinäkyvää muovia olevat on mun mielestä erittäin jees! 80-90 -luvun lasit on näköjään ammattilaistenkin mielestä muodissa, oih kyllä mä vaan olen niin muotitietoinen (lollollol). Lisää Instrun trendejä löydät täältä. Jos on kiinnostusta tietää lisää tämän hetken silmälasimuodista Indiedays on koonnut atm trendejä ja tyylejä TrendWalk -sivustolle. Tuolta löytyy myös esimerkiksi, öhöm, vähän suuremman sarjan bloggaajien matkavideoita, mitkä oli omasta mielestäni tosi kivasti toteutettu.

Että sellaista. Palataan taas!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mikähän kello tuolla tytöllä tuossa vasemmalla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt joudun kyllä ohjaamaan sut kellon omistajan puoleen eli ig: sofijemina tai blogi: stop for a minute :) Sieltä saat varman vastauksen :)

   Poista
 2. Onneksi meitä oli kaksi jotka kuulin ton kaksariposen kutsumuksen :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tarvi yksin kaksaroida :DDD Luotan suhun aina jatkossakin et tarjoat aina kaksarikaverin mulle :DD

   Poista
 3. Täytyy kyllä myöntää, että nyt oli kyllä hauskin toteutus näissä silmälasipostauksissa :D meinas tulla aamukahvit nenästä :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha huippua :D Oli pakko vetää homma läskiksi (heh pun intended) ;D

   Poista

LUKIJAT