MISSING THIS

13.16

Miten ulkona voi olla jatkuvasti noin harmaata ja sateista? En yleensä ole säästä valittavaa tyyppiä, mutta huomaan tämän jatkuvan harmauden lamauttavan mut ihan täysin. Toissapäivänä nukuin 15 tuntia putkeen? Onneksi pelkkä ajatus tulevasta uuden vuoden reissusta Pariisiin antaa vähän energiaa. Jos touhu jatkuu tällaisena, niin mun on varmaan pakko kokea metamorfoosi ES-Jonneksi, että saan energiatasot ylös. Kartetaan kuitenkin tätä vaihtoehtoa aivan loppuun asti. Lisäenergiaa antaa myös kuvakansioiden selailu ja näihin kuviin törmääminen.

ROTTERDAM

Välikommenttina: Parasta Hollannissa on nuo juustokohokkaat, jotka on siis friteerattuja juustokimpaleita. Mikä voisi olla parempaa? 

ROTTERDAM3 ROTTERDAM5 ROTTERDAM2 ROTTERDAM4
Nämä kuvat vievät mut kyllä samantien elokuiseen Rotterdamiin ja +30 asteen olotiloihin. Näin talvella osaa taas arvostaa sitä tuskaisen hikistäkin fiilistä, josta saa nauttia helleaallon aikoihin. Rotterdam on muutenkin omasta mielestäni todella kiva kaupunki, joka yltää melkeinpä jopa korkeammallekin, kuin Amsterdam. Rotterdamissa, kun on nimittäin myös tilaa hengittää, mikä tuntuu olevan Damissa aina aika ajoin turhan hankalaa. 

Jos jollain on hyviä vinkkejä motivaation kohottamiseen, niin mulle saa todellakin lähettää vaikka koko kirjallisen! Ihme syysmasennus meneillään - marraskuussa? Mikähän tähän auttaisi? Suklaatakin on jo kokeiltu. Eiköhän se tästä, niin kuin aina. Tsemppiä kaikille kanssa-angstaajille hah. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla on hollantilainen poikaystävä ja nyt kyllä koen suorastaan loukkauksena, ettei hän ole kertonut mulle noista juustokimpaleista! :D terv. juustotrulez. No, nyt ainakin tietää, mikä on meidän ens Hollanti-reissun päätavoite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt kannattaa tarkastella tosi tarkkaan et kenen kanssa oot hypänny parisuhteeseen 😂 Siis ehdottomasti ens reissulla etsit noita käsiis!! Maailman paras asia 😍🧀

      Poista

LUKIJAT